Kozlu Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın.

Misyon: Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: ders başlama saati : 13.05 ders bitiş saati : 17.55
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kozlucumhuriyetio.meb.k12.tr

Adres - Merkez Mah Sütun Sok No2 Kozlu ZONGULDAK

Öğretim Şekli :İkili öğretim

Adres - Merkez Mah Sütun Sok No2 Kozlu ZONGULDAK

Ulaşım Okulumuz Zonguldak merkeze 5 km uzaklıkta olup ulaşım çok rahat sağlanmaktadır. Okulumuz Kozlu merkezdedir ve yürüyerek okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Zonguldak İl merkezine 5 km uzaklıktadır.